Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: VELIKI HITOVI -čiji tekstovi govore o ubistvu ? Sub Nov 09, 2013 11:52 pm
Da li ste nekada razmišljali o tome ,da hekih poznatih pesama u stvari govore o nasilnoj smrti -obično zbog prevare ,ljubomore -a bile su ipak veliki svetski hitovi ? Hajde da zajedno pronađemo neke primere ?
[left]Hej Džo Hej Džo, gde si to krenuo sa pištoljem u ruci Hej Džo, rekoh gde si to krenuo sa pištoljem u ruci Krenuo sa da upucam moju matoru Znaš i sam, da sam je uhvatio kako švrlja okolo sa drugim muškarcem Sad ću da siđem da je ubijem Znaš i sam, da sam je uhvatio kako švrlja okolo sa drugim muškarcem To nije u redu Hej Džo, čuo sam da si ubio svoju ženu Ubio si je, sada Rekoh čuo sam da si ubio svoju ženu Ubio si je pala je zemlji Da jesam, ubio sam je Znaš i sam, da sam je uhvatio kako švrlja okolo, švrlja po gradu Da jesam, ubio sam je Znaš i sam, da sam je uhvatio kako švrlja po gradu I uperio sam pištolj ka njoj I UPUCAO! Hej Džo, Opali po njoj još jednom, dušo Hej Džo Gde ćeš sada pobeći? Gde ćeš pobeći? Hej Džo, rekoh gde ćeš otići sada? Gde ćeš otići? Zakopaj je Odlazim putem ka jugu Dole ka Meksiku Sad! Odlazim putem ka jugu Tamo dole gde mogu biti slobodan Gde me niko neće naći Gde neće biti dželata Gde neće me baciti pod vešala Veruj da je tako trebalo da bude Bolje da krenem što pre Hej Džo, bolje kreni što pre Dobar si bio svakom Hej Džo, uhhh Kreni dole...
Poslednji izmenio Astra dana Ned Nov 10, 2013 12:00 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 57 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: VELIKI HITOVI -čiji tekstovi govore o ubistvu ? Sub Nov 09, 2013 11:56 pm
Delilah Vidio sam svjetlo u noći kad sam prošao ispod njenog prozora Vidio sam titrajuće sjene ljubavi na njenoj zavjesi Ona je bila moja draga Otkad me prevarila, izgubio sam razum Moja, moja, moja Delilah! Zašto, zašto, zašto, Delilah?! Mogao sam vidjeti da ta djevojka nije dobra za mene Ali bio sam izgubljen kao rob koga nitko ne može osloboditi U zoru, kad se muškarac odvezao, čekao sam Prešao sam ulicu do njene kuće i otvorila je vrata Stajala je tamo i smijala se Osjetio sam nož u svojoj ruci i više se nije smijala Moja, moja, moja Delilah! Zašto, zašto, zašto, Delilah?! Prije nego što su došli da razvale vrata... Oprosti mi, Delilah, ali to više nisam mogao podnijeti Stajala je tamo i smijala se Osjetio sam nož u svojoj ruci i više se nije smijala Moja, moja, moja Delilah! Zašto, zašto, zašto, Delilah?! Prije nego što su došli da razvale vrata... Oprosti mi, Delilah, ali to više nisam mogao podnijeti Oprosti mi, Delilah, ali to više nisam mogao podnijeti
Naslov: Re: VELIKI HITOVI -čiji tekstovi govore o ubistvu ? Ned Nov 10, 2013 12:01 am
Lily of the west (Bob Dylan )
Prepevao Džoni Štulić (Usne vrele višnje )
Prijehavsi u Zagreb, zadovoljstva, svega rad na djevojku iz Hrvaca naletio sam tad. Strijele mocne ljubavi pomracile mi um dah usne vrele visnje nagonio na blud. Razmazio sam dragu dao sam joj sve. Kad eno nje na drugome; e tu bijes me obuze. Obezvrijedila mi logiku, oskvrnula mi trud, bez milosti me kurva nasukala na sprud. Rec-dvijee u hladu borova, da kvarni vlaski tip. Razgovarat sa bludnicom i nije neki cin. No ono sto sam nacuo sledilo me svog. Tek izdala me mala draga srcu mom. Izgubio sam glavu - potegao noz. Trg'o ga za kragnu - isjek'o ga skroz. Vodjen slijepim bezumljem, sludio me bol. Tek nije kuja zalud draga srcu mom. Rijesih da se branim, da objasnim svoj grijeh. Darovali mi robiju a nadu ni za tren. Pa iako me proklela, razorila mi dom jos volim malu bestiju dragu srcu mom.
Naslov: Re: VELIKI HITOVI -čiji tekstovi govore o ubistvu ? Ned Nov 10, 2013 12:07 am
Gde rastu divlje ruže
(Kylie Minogue) Zovu me “Divlja ruža” A moje ime je bilo Elisa Dej Zašto me tako zovu to ne znam Jer ime mi je bilo Elisa Dej
(Nick Cave) Od prvog trenutka kad sam je video, znao sam da je to ona prava Gledala me je u oči i smešila se Usne su joj bile boje ruža Koje rastu kraj reke, krvave i divlje (Kylie Minogue) Kada je pokucao na moja vrata i ušao u sobu Moje drhtanje je nestalo u njegovom zagrljaju Bio bi mi prvi muškarac i nežnom rukom Bi obrisao suze koje su mi tekle niz lice
Zovu me “Divlja ruža” A moje ime je bilo Elisa Dej Zašto me tako zovu to ne znam Jer ime mi je bilo Elisa Dej
(Nick Cave) Drugoga dana sam joj doneo cvet Bila je lepša od svih žena koje sam do tada video Pitao sam je: “Znaš li gde rastu divlje ruže Tako slatke i slobodne i crvene?”
(Kylie Minogue) Drugoga dana mi je doneo ružu Rekao je : “Hoćeš li mi dati svoju strast i svoju tugu?” Legla sam na krevet i klimnula glavom Pitao je: “Ako ti pokažem ruže, da li ćeš poći sa mnom?”
Zovu me “Divlja ruža” A moje ime je bilo Elisa Dej Zašto me tako zovu to ne znam Jer ime mi je bilo Elisa Dej
(Kylie Minogue) Trećeg dana smo otisli na reku Pokazao mi je ruže i poljubio me I poslednje što sam čula bila je nerazumljiva reč Izgovorena, dok je stajao iznad mene sa kamenom u ruci (Nick Cave) Poslednjeg dana odveo sam je na mesto gde rastu divlje ruže Legla je na obalu, disala tiho, kao lopov Poljubio sam je za kraj i rekao: ” Sve lepo mora umreti.” Ružu sam zasadio među njene zube (Kylie Minogue) Zovu me “Divlja ruža” A moje ime je bilo Elisa Dej Zašto me tako zovu to ne znam Jer ime mi je bilo Elisa Dej
Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
Naslov: Re: VELIKI HITOVI -čiji tekstovi govore o ubistvu ? Ned Nov 10, 2013 12:17 am
Zabranjeno Pusenje Zenica blues
U Zenicu kada podjem ja prati me pet-sest drotova okruzni sudija rek'o dvan'est godina dvan'est godina strogog zatvora
Tuzna je moja sudbina zenu mi krec'o Hakija krec'o Hakija, presudila mu cakija ne razumijes ti to, druze sudija
Dzaba ja to tebi pricam
Zenico, mrzim svaki kamen tvoj zbog tebe ja mrzim zivot svoj ko prezivi dvan'est godina u KP domu Zenica taj je pravi hadzija
Raduje me jedna istina iz KP doma vraticu se ja ali Hakija nikad nece sa Bara sa Bara se niko ne vraca.
Kazu da je plagijat San Quentin - Johnny Cash
Poslednji izmenio ZoxZoja dana Sre Feb 25, 2015 11:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Izbrisan nepostojeći video)
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: VELIKI HITOVI -čiji tekstovi govore o ubistvu ? Uto Okt 28, 2014 11:10 pm
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
pesma Sestra Vetra
Humor : 'El' se to jede? Datum upisa : 26.09.2014
Naslov: Re: VELIKI HITOVI -čiji tekstovi govore o ubistvu ? Čet Mar 05, 2015 11:48 am
I ako treba.... Treeebaaaa...
Sponsored content
Naslov: Re: VELIKI HITOVI -čiji tekstovi govore o ubistvu ?