| | FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka | |
| |
Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre

Godina : 57 Location : Datum upisa : 19.01.2008
 | Naslov: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 9:10 am | |
| Poznato je da se na Facebooku mogu pročitati takve budalaštine ,da vam pamet stane .Pa hajde da ovde sakupimo neke od tih bisera -komentare,statuse,sulude lajkove, slike .....evo ,ovo za početak . Teško i nadmašiti  
Poslednji put izmenio Danubius dana Ned Maj 17, 2015 11:14 am, izmenio ukupno 2 puta |
|  | | AstrinaKomsinica Master Spamer

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:04 am | |
| http://www.likemanija.com/index.php/site/status/2294
"Ljubio ju je nezno, ostala je bez daha, skinula je puder, umro je od straha!". |
|  | | Kijara-brm MEDOLINA

Godina : 38 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
 | Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:11 am | |
| |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:13 am | |
| Idi na site, ima tona:)))))))) |
|  | | Okano Somborska Ruža

Godina : 42 Datum upisa : 06.01.2012
 | Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:23 am | |
| auuuu a ja sto nadjem bisere nemate pojma ....najbolje mi one sto kruzu okolo ..... duni u dlan pozeli zelju pritisni ne znam sta i na ekranu ce ti se pojaviti simpatija ili ono : ako ne posaljes ovo do sutra ujutro ces umreti ... eh sto ja volim to kad izjutra ustanem i vidim da sam mrtva , pa lepsi osecaj ne mozes da dozivis |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:25 am | |
| E ti su najbolji, i jos mi smjesti 20 drugih u inbox, pa se naljuti kad se "iskljucim" hahahahahahaha |

Godina : 38 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
 | Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:29 am | |
| - AstrinaKomsinica ::
- http://www.likemanija.com/index.php/site/status/2294
"Ljubio ju je nezno, ostala je bez daha, skinula je puder, umro je od straha!".
našla..ima svega... OVAN: Hoćemo još jednom ? BIK: Gladan sam, da naručimo picu ? BLIZANCI: Gde je daljinski ? RAK: Kada ćemo se venčati ? LAV: Zar nisam fantastičan ? DEVICA: Treba da operem posteljinu. VAGA: Bilo mi je super ako je i tebi bilo super. ŠKORPIJA: Treba da te odvežem, je l' da ? STRELAC: Nemoj me zvati, zvaću ja tebe. Ozbiljno. JARAC: Imaš vizit kartu ? VODOLIJA: A da probamo sad bez odeće ? RIBE: Kako ono reče da se zoveš ? |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:39 am | |
| a nekad ocima ne verujem ka dprocitam kakve budalastine pisu , a ljudi moji mi nismo imali net gde sve sto te zanima mozes procitati pa smo bili pametniji sa knjigama , e jebes mi sve....
ovi sto se vise "edukuju " to su gluplji |
|  | | Danubius Čuvar Vatre

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Ned Feb 24, 2013 7:11 pm | |
| |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Pon Feb 25, 2013 12:07 am | |
| |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Pon Feb 25, 2013 12:12 am | |
| Grupe Žena bez dupeta, ko selo’ bez crkve… I cure sa malim sisama imaju srce… Svi ljudi koje je ptica posrala… Saznajte ko Vam gleda 3 tegle Ajvara kroz prozor od špajza Svaki 60 sekundi u Africi prođe jedna minuta… Grupa za grupno grupiranje… |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Pon Feb 25, 2013 12:13 am | |
| statusi N.N.: je fascinirana osobama koje moraju da svoj status updateuju svakih 5 minuta kako mi ne bismo slucajno bili uskraceni saznanjima tipa: Jedem, Serem, Gledam u plafon, Serem opet. N.N.: ovde nije sex and city ovde je village and masturbation ... NN: Pun mi je k..... ovih statusa na FB-u i ko sta radi u kom trenutku...alo ljudi.....evo,ja sad kenj... u svojoj sobi jer nemam laptop pa da odem u kupatilo! N.N.: Nismo imali struje u zgradi. Milica se zaglavila u liftu sa dostavljacem hrane, i kolegom sa 12. sprata. Veca i ja smo krenule peske da spasavamo zaglavljene u liftu Veca kaze da se oseca kao da gubimo cas. Masa nas je slikala, Boki kaze da je napolju pakao. Struja je stigla i sve je kao i pre... N.N.: Majkl Džekson neće biti kremiran, pošto je 86% njegovog tela sada od plastike. Umesto toga, biće recikliran u fabrici LEGO, tako da će i dalje moći da se igra sa decom... 21. N.N.: ujutru ne jedem - na facebooku sam, popodne ne rucam - na facebooku sam, navece ne veceram - na facebooku sam...nocu ne spavam - gladna sam.., N.N.: Ako su FB statusi odraz trenutnog dushevnog stanja ja sam definitivno dushevni bolesnik! N.N.: Moj zivot je kao vimbldon. Samo trava i bele linije... NN: Novak Djokovic je jedini Srbin koji posteno zivi od reketa !! N.N.: jedva cekam da iz AMSTERDAMA stigne moj drugar MR.STEFAN BROWN koji je,inace,FREESTYLER i mnogo RICH,posto radi u MAGACINU,i moja drugarica MISS MONEYPENNY koja obozava da nosi RED SHOES! odmah idemo u kafanu,ali TRAMVAJEM ili BUSOM,posto cemo piti alkohol,a ne H2O,i necemo praviti TIME OUT,osim da odgledamo omiljenu seriju BLAYWATCH! a,sutra cemo da mamuramo uz neki lagani SOUND i SUNSET.. . NN.: Jutros sam se dogovorio sa drugaricom da se nadjemo ''kod Konja''. I ona došla kod mene!!! WTF?!?
NN.:U zdravom hardveru zdrav softver. :> N.N.:...molim komsiju od koga kradem wireless da ga vec jednom iskljuci...inace mi propade junski rok...  )). N.N.: MOJI SU STATUSI BISERI RASUTI PO CELOM NETU...A JA SAM SELICA PA IX PROMENIM NEKAD U LETU...DAL JE TO SUDBINA IL KO ZNA SHTA LI JE?? KAD GOD IX PROMENIM NEKO IH LAJKUJE...NEKO IH LAJKUJE... NEKO IZ MOJIH FRENDOWA ))  PPpppp |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Ned Mar 10, 2013 8:31 am | |
| Facebook zid na zidu hrama Zašto i bogovi ne bi imali svoje Facebook profile? Facebook profil oslikan je na hinduističkom hramu u Indiji, a pripada boginji znanja Sarasvati, koja za prijatelje ima i druge hinduističke bogove, kao što su Krišna, Lakšmi, Šiva, Kali i drugi. Verovatno ste već do sada primetili kako po društvenim mrežama kruži fotografija kuće u Indiji koja je oslikana kao naslovna stranica facebooka. Ukoliko ste pomislili kako je zaluđeni ovisnik o Facebook-u obojio fasadu svoje kuće kako bi izgledala kao profil na već spomenutoj društvenoj mreži, delimično ste u pravu. Među informacijama o vlasniku profila nalazi se i mesto stanovanja - raj, a gde bi drugde bogovi živeli.  |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Mar 20, 2013 7:08 pm | |
| Vezano za temu ....FB korisnici ,kada nekoga "izbace sa prijatelja " to se tumači kao -mrzim te ,ne želim više da imam posla sa tobom ,nikakav si čovek ,ne znam čime da poredim -kada se ljudi posvađaju ,pa okreću glavu ,"ne govore " ? To nije infantilno ,jer se radi o odraslim ljudima . To je priglupo . |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Mar 20, 2013 10:27 pm | |
| - Danubius ::
- Vezano za temu ....FB korisnici ,kada nekoga "izbace sa prijatelja " to se tumači kao -mrzim te ,ne želim više da imam posla sa tobom ,nikakav si čovek ,ne znam čime da poredim -kada se ljudi posvađaju ,pa okreću glavu ,"ne govore " ?
To nije infantilno ,jer se radi o odraslim ljudima . To je priglupo .
Debi, Doli, jeste culi?!  :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Mar 20, 2013 10:30 pm | |
| |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Mar 27, 2013 12:24 pm | |
| A sto ne volim kad vidim da se neko pre,,,,,,zorom. Mlada najveca smrdara na fb, nema onog koga nije olajala, drzimo je svi za friend samo zbog smijeha,,,,i ondaK se nadje da kaze: Da se tracanje podrazumijeva pod zaposlenje, nezaposlenost bi bila minimalna. ?!??!?! wtf CEO muhahahahahahahaahah |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Mar 27, 2013 1:42 pm | |
| Neko nadje potkovicu i kaže biću srećan,a ja nadjem kompletnog konja i opet ništa?  DA BOG DA TI ISPALI KLJUČEVI USRED GEY PARADE! Kasne mi notifikacije,izgleda da mi je fejs trudan . Alkohol je naš najveći neprijatelj. A samo kukavice beže od neprijatelja. …molim komšiju od koga kradem wireless da ga vec jednom isključi…inače mi propade junski rok… |
|  | | podbarac Lala iz Bosne

Godina : 62 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
 | |  | | Okano Somborska Ruža

| Naslov: Najludje FB grupe .... Sre Dec 04, 2013 11:50 pm | |
| U zadnje vreme nicu sve vise novih FB grupa i stranica, i to sa sto ludjim naslovima. Ima li to smisla u opste ? Kakvu poruku nosi ? U glavnom su to prekopirane slike sa drugih stranica ili grupa. Koliko sam shvatila sto je nesto nenormalnije to je posecenije ....
Ili je to prosto lajk manija nemam pojma , ali naisla sam na definitivno nenormalne grupe i straniece, cak se nekad i dobro nasmejem .....
evo neki od tih ....
1. Zamotaj se u kovertu i pošalji se u pičku materinu
https://www.facebook.com/posalji.kovertu
2.Zar već,hvala Bogu,idete? Što ne ostanete,ne daj Bože,još malo?
https://www.facebook.com/pages/Zar-ve%C4%87hvala-Boguidete-%C5%A0to-ne-ostanetene-daj-Bo%C5%BEejo%C5%A1-malo/123654794311943?ref=profile
3.Bolje ispasti glup,nego iz aviona x)
https://www.facebook.com/pages/Bolje-ispasti-glupnego-iz-aviona-x/140846372759864
4.MA Sigurno
https://www.facebook.com/pages/MA-Sigurno/503287326386767?fref=pb&hc_location=profile_browser |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Dec 04, 2013 11:56 pm | |
| 1. Zamotaj se u kovertu i pošalji se u pičku materinu
ja več jesam..u toj grupi..ima smešnih statusa... :zubi3: |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Čet Dec 05, 2013 12:06 am | |
| Svi mi koji smo crkli od smijeha a jos nismo mrtvi
https://www.facebook.com/Belmin.pagee?fref=pb&hc_location=profile_browser
Hahahahahahhahahahahahahahahaha ili NE?! xDD
https://www.facebook.com/Dragan.PageXD?fref=pb&hc_location=profile_browser
E, jel imas 2 lista?
https://www.facebook.com/Andreey.Pagee?fref=pb&hc_location=profile_browser |
|  | | Lakota - slučajna prolaznica-

Datum upisa : 11.07.2013
 | |  | | Kijara-brm MEDOLINA

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Maj 10, 2014 9:20 pm | |
| Jebeš Krizu Kad Je Piva Blizu
https://www.facebook.com/pages/Jebe%C5%A1-Krizu-Kad-Je-Piva-Blizu/162657417087296?fref=ts |

| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Pet Maj 16, 2014 4:45 pm | |
| Koliki moron moraš biti za ovo ? Magazin Aura пре 2 ч. Naselje Dobor, Modriča! Sve kuće potopljene 
- 11 особа каже да им се свиђа ово.
|
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka  | |
| |
|  | | | FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka | |
|
Similar topics |  |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 20 korisnika na forumu: 1 Registrovan, 0 Skrivenih i 19 Gosta :: 2 Provajderi ZoxZojaNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » Privremeni rad u INOSTRANSTVU ?  Danas u 12:05 am od Kijara-brm» PLASTIČNE vs PAPIRNE KESE -vratimo se platnenim torbama ?  Juče u 11:52 pm od Okano» ULIČNI PROTESTI -moda, imitacija,potreba , očaj ?  Juče u 11:11 pm od Danubius» ZANIMLJIVE KOLUMNE -izdvajamo za vas ... Juče u 7:59 pm od Kijara-brm» Bloger Krule - Obrana i zaštita od gluposti Juče u 7:55 pm od Kijara-brm» FK (SD) ✰ CRVENA ZVEZDA ✰ Juče u 7:53 pm od Kijara-brm» Hoce li država Srbija biti JEDNOPARTIJSKA ?(tema je od Jan 17, 2011) Juče u 7:43 pm od Danubius» Smešno-sve i svašta Juče u 6:01 pm od Kijara-brm» PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ????  Juče u 3:19 pm od ZoxZoja» inbox poruke Juče u 3:11 pm od ZoxZoja» RTS serije -sa "istorijskom" (nacionalnom )tematikom  Juče u 2:12 pm od Eugen Grafvajer» FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka  Juče u 10:03 am od Eugen Grafvajer» PREDNOSTI STAROSTI :)))  Juče u 9:45 am od Eugen Grafvajer» DNEVNI HOROSKOP ✰ Juče u 5:20 am od rouzvel» ŠTA JE SVE VOJVODINA Uto Apr 24, 2018 10:55 pm od Danubius» Kako se zoves sada? Uto Apr 24, 2018 9:57 pm od Kijara-brm» MAFINI-slani,slatki :) Uto Apr 24, 2018 9:27 pm od Kijara-brm» Šta trenutno slušate  Uto Apr 24, 2018 8:16 pm od montoya» Jednom za svagda...BUREK nije pita Uto Apr 24, 2018 8:11 pm od montoya» Mauricije Šaban Uto Apr 24, 2018 8:02 pm od Kijara-brm» Retro moda Uto Apr 24, 2018 1:56 pm od Kijara-brm» Smešni Tekstovi Uto Apr 24, 2018 12:25 pm od Astra» Male boginje - epidemija  Uto Apr 24, 2018 12:12 am od Danubius» ❢ Novo na forumu- OBRATITE PAŽNJU !!! ❢ Uto Apr 24, 2018 12:00 am od Astra» Vedrana Rudan Pon Apr 23, 2018 8:29 pm od Kijara-brm» CRKVA I BOGATSTVO -LICEMERJE I BEZOBRAZLUK ? Pon Apr 23, 2018 8:22 pm od Kijara-brm» Aleksandar Stanković-nedeljom u 2/kolumne i ostalo Pon Apr 23, 2018 7:50 pm od Kijara-brm» Kupovina POLOVNOG VOZILA -vaša iskustva ?  Pon Apr 23, 2018 7:40 pm od Kijara-brm» Oslikane misli,poruke citati... Pon Apr 23, 2018 7:36 pm od Kijara-brm» SMAK SVETA biće .....????  Pon Apr 23, 2018 5:47 pm od ZoxZoja |
Statistike | Imamo 11242 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je anastasio
Naši korisnici su poslali ukupno 485010 članaka u 7040 teme
|
|