| | | Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! | |
| | Autor | Poruka |
|---|
Okano SOMBORSKA RUŽA

Godina: 37 Datum upisa: 06.01.2012
 | Naslov: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 12:37 pm | |
| Ako niste culi svojim ušima i videli svojim ocima, ne širite to svojim malim umom i velikim ustima!!!!!!!! |
|  | | Marquise Le MARQUISE

Godina: 49 Location: Srbija Datum upisa: 12.08.2012
 | Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 1:04 pm | |
| |
|  | | Astra ZVEZDA FORUMA

Godina: 53 Location: ko zna gdje Datum upisa: 20.06.2008
 | Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 1:08 pm | |
| Hhahah,pa nemam 10 ociju i usiju...neko drugi vidi i cuje, pa tako krene prica. Tracevi su ebena stvar...kako se samo svi zaklinju da su licno vidjeli....svjedoci....vise covjek sazna kad u glavi sabere 2 i 2,a sve sto su neki culi i znaju,uzimam sa rezervom. |
|  | | Danubius ČUVAR VATRE

Godina: 52 Location: Datum upisa: 19.01.2008
 | Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 1:52 pm | |
| | Okano :: | | Ako niste culi svojim ušima i videli svojim ocima, ne širite to svojim malim umom i velikim ustima!!!!!!!! |
Ja recimo -to ne radim ,čak i kad sam video svojim očima . Kažem samo onome na koga se odnosi . No ako se ono što znaš ,drži za sebe -onda se time daje prostor onima sa malim umom i velikim ustima da skroje "svoju istinu" ,nametnu je ...i onda prava istina više nije ni bitna ,čak i kada se ipak obelodani i dokaže. Mreža interesa ,koja se u međuvremnu stvorila,dok ste vi ćutali,postaje gluva i slepa za nju . |
|  | | AstrinaKomsinica KONA from AMERICA

| Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 2:23 pm | |
| Jok Robin, ti ne volis nikako,,,,;PPPPPPP |
|  | | brunolino U SJENI

Godina: 100 Location: u bespucima... Datum upisa: 12.10.2010
 | Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 2:24 pm | |
| ufff ova je tema teska za me...tanak sam tu... |
|  | | Okano SOMBORSKA RUŽA

| Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 2:31 pm | |
| Evo jos jedna recenica ...za ......
Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču. |
|  | | Astra ZVEZDA FORUMA

Godina: 53 Location: ko zna gdje Datum upisa: 20.06.2008
 | Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 3:07 pm | |
| Ali i jedna dlaka na sakou da ponovi sve te radnje i doda urlanje. |

| |  | | Kijara-brm FEMINA SITE ADMINA SUPERIOR

Godina: 33 Location: F - AN - T - AS - T I C Humor: YES-You now :) Datum upisa: 21.12.2008
 | Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 4:36 pm | |
| | Okano :: | | Ako niste culi svojim ušima i videli svojim ocima, ne širite to svojim malim umom i velikim ustima!!!!!!!! |
e,moj status od sinoć na fb... sve je rečeno... rekla-kazala pouku nek izvuku ako mogu mali mozgovi,i još veća vrata(usta),ako umeju... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this link.]-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité[You must be registered and logged in to see this image.] |

| Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 4:45 pm | |
| | AstrinaKomsinica :: |
hajde po temi,,,,: Oni koji šire su najplodnije zemljiste, ever! [You must be registered and logged in to see this image.] |
Upravo tako [You must be registered and logged in to see this image.] ...uvek se za stvari koje sami rade -napadnu drugi . Dimna zavesa. A ima i ona narodna " Ko o čemu, kurva o poštenju" . I tačna je 100 % .Ko je ispravan ,lako to dokaže . [You must be registered and logged in to see this image.] |

| Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 4:48 pm | |
| | Danubius :: | | AstrinaKomsinica :: |
hajde po temi,,,,: Oni koji šire su najplodnije zemljiste, ever! [You must be registered and logged in to see this image.] |
Upravo tako [You must be registered and logged in to see this image.] ...uvek se za stvari koje sami rade -napadnu drugi . Dimna zavesa. A ima i ona narodna " Ko o čemu, kurva o poštenju" . I tačna je 100 % .Ko je ispravan ,lako to dokaže . [You must be registered and logged in to see this image.] |
I eto kako onda da te "opalim" tamo na temi, kad si mi ko brat, blizanac?! hahahahahaha |
|  | | Kijara-brm FEMINA SITE ADMINA SUPERIOR

Godina: 33 Location: F - AN - T - AS - T I C Humor: YES-You now :) Datum upisa: 21.12.2008
 | Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 4:53 pm | |
| Otvoriš temu ljudi se prepoznaju.. Napadači... [You must be registered and logged in to see this image.] ..:))) A ima i ona narodna " Ko o čemu, kurva o poštenju" . ovo nema smisla na forumu,i na ovoj temi.... respect prema svima.. a da ovo je net..ne REAL.. SVE SE MOŽE... I ŠTO JESTE I ŠTO NIJE... kaz*la bi ja još svašta na ovu temu...ali ne čitaju oni iz reala.. nisu ovde... [You must be registered and logged in to see this image.]a napadači(virtualni),ionako briju ono što je u njihovom mozgiću.... kono..gluvi ne čuju... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this link.]-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité[You must be registered and logged in to see this image.] |

| Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 5:13 pm | |
| | AstrinaKomsinica :: |
I eto kako onda da te "opalim" tamo na temi, kad si mi ko brat, blizanac?! hahahahahaha |
Pa slobodno ....po osnovi one druge teme "Incest neće biti zakonom kažnjivo delo " Nismo krvni rod ....dakle ,može . [You must be registered and logged in to see this image.]
| Kijara-brm :: | Otvoriš temu ljudi se prepoznaju.. Napadači... [You must be registered and logged in to see this image.] ..:)))
A ima i ona narodna " Ko o čemu, kurva o poštenju" . ovo nema smisla na forumu,i na ovoj temi.... respect prema svima.. a da ovo je ne..ne REAL.. SVE SE MOŽE... I ŠTO JESTE I ŠTO NIJE... |
1.nisam ja otvorio temu . [You must be registered and logged in to see this image.] A i da jesam -to je moje pravo, kao i svakoga ovde .
2. Žao mi je što se "ljudi prepoznaju" .Ne imenujem, ne prozivam ,ne aludiram ,ne napadam-nikoga ,ni imenom,ni posredno ni neposredno. Dakle, aposlutno me boli uvo ako se neko prepoznaje na ovoj ili nekoj drugoj temi.
3.citirao sam narodnu poslovicu koja je 100% u vezi sa temom .
Ja sam bio taj koji je aktivirao program za "zabranjene reči" ,pa je ispalo da se time potpuno obesmisle delovi postova. Zato se odustalo od te zabrane . 4.svačija je slobodna volja kako će protumačiti temu i kako će na nju odgovoriti -dok ne vređa direktno nekoga ,kao i koje teme će otvoriti ili na koje odgovarati ili ne.
U ovom slučaju sam se složio sa predhodim postom i malo ga dopunio .
5. nisam primetio da si ti nešto posebno razradila temu-sem da si nas obavestila da ti je to novi FB "status" -ma šta to konkretno značilo.
Koliko je meni poznato ,i ti koristiš razne "reči" ,kao i većina drugih -i niko te nije do sada pozivao na "red" . Nismo u crkvi -nego na forumu ,a citat narodne izreke proglasiti "neprikladnim" je više nego glupo. |

| Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 5:28 pm | |
| Otvoriš--mislila uopšteno... Nisam se ja prepoznala...,biće da neko jeste.... moj fb status -biće da se neko našao u tome.... [You must be registered and logged in to see this image.] ma samo daj..ovo je net,nije real.. [You must be registered and logged in to see this image.] kao što reče..ne dotiču me te priče..-samo kad me neko davi istim danima... .nek a zatvori vrata(usta)..ubi me promaja... [You must be registered and logged in to see this image.] u realu ne bi mogao/mogla... jes, izvali ja glupost ,a tvoja svaka ko Njegoševa....(malo juče) [You must be registered and logged in to see this link.]-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité[You must be registered and logged in to see this image.] |

| Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 5:29 pm | |
| Hajde, hajde djeco, mir u peanut galeriji,,,,ev' ja sam se prepoznala, hajd sad, mirna Bosna :joint: |

| Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Ned Avg 19, 2012 5:31 pm | |
| | AstrinaKomsinica :: | | Hajde, hajde djeco, mir u peanut galeriji,,,,ev' ja sam se prepoznala, hajd sad, mirna Bosna [You must be registered and logged in to see this image.] |
kono-komunikacija...,ono,razmena mišljenja. ne poklapamo se svaki put. svako kaže svoje..idemo dalje... [You must be registered and logged in to see this image.] ..zato smo ovde... ah taj Njegoš...:) [You must be registered and logged in to see this link.]-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité[You must be registered and logged in to see this image.] |
|  | | Okano SOMBORSKA RUŽA

| Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Pon Avg 20, 2012 10:18 am | |
| NE TREBA MENI PAS ČUVAR ! MOJE KOMŠIJE ODLIČNO LAJU !!!! |
|  | | Zana PRODAVAČICA MAGLE

Godina: 48 Datum upisa: 30.05.2012
 | Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Sre Sep 05, 2012 5:04 pm | |
| "Mislim,dakle postojim"Dekart je hteo da kaze da dok god covek misli on i postoji.Cim prestane da misli,verovatno vise nece postojati..ali nije rekao "izmishljam dakle postojim",tu je neko poebao lonchice.. |
|  | | Zana PRODAVAČICA MAGLE

Godina: 48 Datum upisa: 30.05.2012
 | Naslov: Re: Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! Uto Jan 01, 2013 2:45 pm | |
| MATEMATIKA ROMANSE
- Pametan frajer+pametna zena = romansa
-Pametan frajer+glupaca = afera
-Glupan+pametna zena = brak
-Glupan+glupaca = trudnoca
|
|  | | | | Razmisljam ,mislim -dakle postojim ! | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 69 korisnika na forumu: 3 Registrovanih, 0 Skrivenih i 66 Gosta :: 2 Provajderi dusicaa, FRKI, John DoeNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
| Statistike | Imamo 9321 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je ekvi
Naši korisnici su poslali ukupno 379107 članaka u 7405 teme
|
|