| | Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Zana PRODAVAČICA MAGLE

Godina: 48 Datum upisa: 30.05.2012
 | Naslov: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sre Avg 08, 2012 11:45 am | |
| |
|
 | |
Zana PRODAVAČICA MAGLE

| Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sre Avg 08, 2012 11:48 am | |
| On lezi i zamislja je... Muzika lagano, a tiho svira i to mu golica mastu. Vrata se otvaraju i ona ulazi... Polako mu prilazi. Na sebi ima mrezaste samolepljive carape zakacene halterima. Ispod joj se naziru izazovne cipkaske gacice, a taj neodoljivi crni brus drzi njene cvrste grudi. Jedino sto cuje sada su njene visoke, a tanke stikle u kojima hoda po parketu. Dugu kosu je raspustila, a na svetlosti upaljenih sveca cakle se njene oci. Svuda oko njih je STRAST... Da li se zaista palite na sexy ves ili vam je samo bitno da smo tu pored vas, nebitno sta imamo na sebi? Volite li sexy (cipkasti i providni) ili sportski (pamucni) ves? Da li vam je vazna i njegova boja? Primetila sam da se moj muskarac vise lozi na crnu i crvenu, nego na belu boju haltera i vesa. Kakvo je vase misljenje?  |
|
 | |
Sikret SECRET

| Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sre Avg 08, 2012 11:50 am | |
| |
|
 | |
Astra ZVEZDA FORUMA

Godina: 53 Location: ko zna gdje Datum upisa: 20.06.2008
 | |
 | |
AstrinaKomsinica KONA from AMERICA

| |
 | |
Zana PRODAVAČICA MAGLE

| Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sre Avg 08, 2012 1:04 pm | |
| ovakav neki kupaci kupih  ..jako,jako slichan,da vidim hoce li uticati da promeni mishljenje o beloj boji:)) |
|
 | |
Astra ZVEZDA FORUMA

| Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sre Avg 08, 2012 1:07 pm | |
| Imam jednog prijatelja koji kaze da mu jedino bitno da je ves cist(po meni se to podrazumjeva,mozda on nalijetao na drugacije) a ne kakav je...pa mogu da budu i gace do pupka,na gumicu sto se sihernadlom mjenja...ahahha,bem li ga ,zamisljam da mi takav naleti,ja se opremila,a on i ne primjeti. |
|
 | |
Zana PRODAVAČICA MAGLE

| Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sre Avg 08, 2012 1:09 pm | |
| | Astra :: | | Imam jednog prijatelja koji kaze da mu jedino bitno da je ves cist(po meni se to podrazumjeva,mozda on nalijetao na drugacije) a ne kakav je...pa mogu da budu i gace do pupka,na gumicu sto se sihernadlom mjenja...ahahha,bem li ga ,zamisljam da mi takav naleti,ja se opremila,a on i ne primjeti. |
..ne bi verovala ali ima takvih mnogo vishe nego onih koji primete vesh..valjda im ripi pritisak,padne mrak na ochi pa sem ....ne vide nishta drugo |
|
 | |

| |
 | |
Astra ZVEZDA FORUMA

| Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sre Avg 08, 2012 1:14 pm | |
| Lijepo je to bijelo,andjeoski i vjerujem da se svidja svakom muskom oku,ali i te stvari zena valjda bira prema svom karakteru...nekako mi ne ide ta bjelina uz mene. A ,jos nesto,moje musko obozava crno,crveno ili kombinaciju te dvije boje. |
|
 | |

| |
 | |
Astra ZVEZDA FORUMA

| Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sre Avg 08, 2012 1:21 pm | |
| Moje misljenje,koje ne mora biti tacno je,da muskarci,koji vole duzu predigru,a ne samo da navale i opale,vole da jedno vrijeme gledaju zenu u "dobrom" vesu,prije momenta kad se to odstranjuje,a cak mislim da ih pali kad jedan dio toga ostane i kasnije na zeni,kao carape i halteri,podvezica,cak i cipele. Ja cijenim takav ukus muskarca,odaje utisak da mu je stalo. |
|
 | |
Zana PRODAVAČICA MAGLE

| Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sre Avg 08, 2012 1:34 pm | |
| | Astra :: | Moje misljenje,koje ne mora biti tacno je,da muskarci,koji vole duzu predigru,a ne samo da navale i opale,vole da jedno vrijeme gledaju zenu u "dobrom" vesu,prije momenta kad se to odstranjuje,a cak mislim da ih pali kad jedan dio toga ostane i kasnije na zeni,kao carape i halteri,podvezica,cak i cipele. Ja cijenim takav ukus muskarca,odaje utisak da mu je stalo. |
..ovo cu samo da potpishem... |
|
 | |

| |
 | |
tvrtko UČENIK ŠKOLE ŽIVOTA

Godina: 55 Location: kikinda Humor: da Datum upisa: 12.12.2011
 | Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sre Avg 08, 2012 3:11 pm | |
| pa evo da se nepitate ja volem a i mnogi znam :joint: |
|
 | |
sanjalica.ns EXPLORER OF DREAMS

Datum upisa: 06.01.2010
 | Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sre Avg 08, 2012 3:15 pm | |
| Iz ličnog iskustva znam da muškarci većinom najviše vole da vide i dotaknu golo žensko telo, nego bilo kakve 'krpice'...., sreća da sam na vreme ukapirala, pa mi više love ostalo za pivo... :smeh4: |
|
 | |
brunolino U SJENI

Godina: 100 Location: u bespucima... Datum upisa: 12.10.2010
 | Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sub Avg 11, 2012 12:27 am | |
| dje ba da se palim na te aljinke...jos kad uzmem u obzir da je onim vesnim sapunom prano , kabasem , ma gono to... |
|
 | |
Astra ZVEZDA FORUMA

| Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sub Avg 11, 2012 12:30 am | |
| Ja se palim na zenski ves...jesam li ja musko? |
|
 | |
brunolino U SJENI

Godina: 100 Location: u bespucima... Datum upisa: 12.10.2010
 | Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sub Avg 11, 2012 12:31 am | |
| | Astra :: | | Ja se palim na zenski ves...jesam li ja musko? |
nego sta bona...1000%... |
|
 | |
Astra ZVEZDA FORUMA

| Naslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? Sub Avg 11, 2012 12:34 am | |
| Aj dobro je,ja mislila vec da sam nastrana :smeh4: |
|
 | |
| | Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi? | |
|