DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007
Danubius Forum ima trenutno preko 8600 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete videti ni 20 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE OD SVAKOG FORUMA SAMO PO JEDAN TOPIC !(a imamo ih preko 6000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.

DOBRO NAM DOŠLI !

DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité

PrijemPORTALFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi
Delite | .

Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
Zana
PRODAVAČICA MAGLE
PRODAVAČICA MAGLE

Godina: 48
Datum upisa: 30.05.2012

PočaljiNaslov: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 11:45 am

Nazad na vrh Ići dole
Zana
PRODAVAČICA MAGLE
PRODAVAČICA MAGLE

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 11:48 am

On lezi i zamislja je...
Muzika lagano, a tiho svira i to mu golica mastu.
Vrata se otvaraju i ona ulazi...

Polako mu prilazi.

Na sebi ima mrezaste samolepljive carape zakacene halterima.
Ispod joj se naziru izazovne cipkaske gacice, a taj neodoljivi crni brus drzi njene cvrste grudi.
Jedino sto cuje sada su njene visoke, a tanke stikle u kojima hoda po parketu.
Dugu kosu je raspustila, a na svetlosti upaljenih sveca cakle se njene oci.
Svuda oko njih je STRAST...

Da li se zaista palite na sexy ves ili vam je samo bitno da smo tu pored vas, nebitno sta imamo na sebi?
Volite li sexy (cipkasti i providni) ili sportski (pamucni) ves?
Da li vam je vazna i njegova boja?

Primetila sam da se moj muskarac vise lozi na crnu i crvenu, nego na belu boju haltera i vesa.

Kakvo je vase misljenje?
Nazad na vrh Ići dole
Sikret
SECRET
SECRET

Humor: :D
Datum upisa: 02.08.2012

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 11:50 am

Nazad na vrh Ići dole
Astra
ZVEZDA FORUMA
ZVEZDA FORUMA

Godina: 53
Datum upisa: 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 12:12 pm

Secret* ::

Bem mu svako musko koje se ne pali na ovo....kad ja reagujem a nisam lezbejka.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
KONA from AMERICA
KONA from AMERICA

Humor: :)
Datum upisa: 22.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 12:58 pm

Zana ::

Primetila sam da se moj muskarac vise lozi na crnu i crvenu, nego na belu boju haltera i vesa.

Sareni se bome lozi na bijelo k'o hepo ;)

Komsinica muncat
Nazad na vrh Ići dole
Zana
PRODAVAČICA MAGLE
PRODAVAČICA MAGLE

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 1:04 pm

ovakav neki kupaci kupih..jako,jako slichan,da vidim hoce li uticati da promeni mishljenje o beloj boji:))
Nazad na vrh Ići dole
Astra
ZVEZDA FORUMA
ZVEZDA FORUMA

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 1:07 pm

Imam jednog prijatelja koji kaze da mu jedino bitno da je ves cist(po meni se to podrazumjeva,mozda on nalijetao na drugacije) a ne kakav je...pa mogu da budu i gace do pupka,na gumicu sto se sihernadlom mjenja...ahahha,bem li ga ,zamisljam da mi takav naleti,ja se opremila,a on i ne primjeti.
Nazad na vrh Ići dole
Zana
PRODAVAČICA MAGLE
PRODAVAČICA MAGLE

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 1:09 pm

Astra ::
Imam jednog prijatelja koji kaze da mu jedino bitno da je ves cist(po meni se to podrazumjeva,mozda on nalijetao na drugacije) a ne kakav je...pa mogu da budu i gace do pupka,na gumicu sto se sihernadlom mjenja...ahahha,bem li ga ,zamisljam da mi takav naleti,ja se opremila,a on i ne primjeti.

..ne bi verovala ali ima takvih mnogo vishe nego onih koji primete vesh..valjda im ripi pritisak,padne mrak na ochi pa sem ....ne vide nishta drugo
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
KONA from AMERICA
KONA from AMERICA

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 1:11 pm

Taj je bas "handy" hahahahahahaha

Probaj ovako nesto;)

Komsinica muncat
Nazad na vrh Ići dole
Astra
ZVEZDA FORUMA
ZVEZDA FORUMA

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 1:14 pm

Lijepo je to bijelo,andjeoski i vjerujem da se svidja svakom muskom oku,ali i te stvari zena valjda bira prema svom karakteru...nekako mi ne ide ta bjelina uz mene.
A ,jos nesto,moje musko obozava crno,crveno ili kombinaciju te dvije boje.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
KONA from AMERICA
KONA from AMERICA

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 1:16 pm

Ma voli i ovaj, nek je samo svilenkasto, cipkasto,,,ali kaze da je bijelo specijalno bas iz tih razloga, sto ispadne da NIJE andjeoski hahahahahahahahahahahahaha

Komsinica muncat
Nazad na vrh Ići dole
Astra
ZVEZDA FORUMA
ZVEZDA FORUMA

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 1:21 pm

Moje misljenje,koje ne mora biti tacno je,da muskarci,koji vole duzu predigru,a ne samo da navale i opale,vole da jedno vrijeme gledaju zenu u "dobrom" vesu,prije momenta kad se to odstranjuje,a cak mislim da ih pali kad jedan dio toga ostane i kasnije na zeni,kao carape i halteri,podvezica,cak i cipele.
Ja cijenim takav ukus muskarca,odaje utisak da mu je stalo.
Nazad na vrh Ići dole
Zana
PRODAVAČICA MAGLE
PRODAVAČICA MAGLE

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 1:34 pm

Moje misljenje,koje ne mora biti tacno je,da muskarci,koji vole duzu predigru,a ne samo da navale i opale,vole da jedno vrijeme gledaju zenu u "dobrom" vesu,prije momenta kad se to odstranjuje,a cak mislim da ih pali kad jedan dio toga ostane i kasnije na zeni,kao carape i halteri,podvezica,cak i cipele.
Ja cijenim takav ukus muskarca,odaje utisak da mu je stalo.

..ovo cu samo da potpishem...
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
KONA from AMERICA
KONA from AMERICA

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 3:09 pm

Elegantno je uvijek nice:)

Komsinica muncat
Nazad na vrh Ići dole
tvrtko
UČENIK ŠKOLE ŽIVOTA
UČENIK ŠKOLE ŽIVOTA

Godina: 55
Humor: da
Datum upisa: 12.12.2011

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 3:11 pm

pa evo da se nepitate ja volem a i mnogi znam :joint:
Nazad na vrh Ići dole
sanjalica.ns
EXPLORER OF DREAMS
EXPLORER OF DREAMS

Datum upisa: 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sre Avg 08, 2012 3:15 pm

Iz ličnog iskustva znam da muškarci većinom najviše vole da vide i dotaknu golo žensko telo, nego bilo kakve 'krpice'...., sreća da sam na vreme ukapirala, pa mi više love ostalo za pivo... :smeh4:
Nazad na vrh Ići dole
brunolino
U SJENI
U SJENI

Godina: 100
Datum upisa: 12.10.2010

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sub Avg 11, 2012 12:27 am

dje ba da se palim na te aljinke...jos kad uzmem u obzir da je onim vesnim sapunom prano , kabasem , ma gono to... smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
Astra
ZVEZDA FORUMA
ZVEZDA FORUMA

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sub Avg 11, 2012 12:30 am

Ja se palim na zenski ves...jesam li ja musko?
Nazad na vrh Ići dole
brunolino
U SJENI
U SJENI

Godina: 100
Datum upisa: 12.10.2010

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sub Avg 11, 2012 12:31 am

Ja se palim na zenski ves...jesam li ja musko?

nego sta bona...1000%...
Nazad na vrh Ići dole
Astra
ZVEZDA FORUMA
ZVEZDA FORUMA

PočaljiNaslov: Re: Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?   Sub Avg 11, 2012 12:34 am

Aj dobro je,ja mislila vec da sam nastrana :smeh4:
Nazad na vrh Ići dole

Da li se muškarci zaista pale na sexy veš ili im je nebitno šta žene imaju na sebi?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 3Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Similar topics

-
» hot sexy blonde
» Sexy Nuts May 2010
» SEXY Rossella Foto+1 Video (Facebook Girl) [FS]
» Upoznati sebe
» Muškarci i depilacija

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007  :: O LJUBAVI I SMEŠNIM POKRETIMA :: SEXLAND :: SVE o SEXU-