| | Prvi maj-medjunarodni praznik rada | |
| |
Autor | Poruka |
---|
mladenk

Godina : 64 Location : Pored Dunava Datum upisa : 26.07.2009
 | Naslov: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Maj 01, 2010 11:49 am | |
|  Међународни празник рада, 1.мај обележава се широм света, у знак сећања на дан када је 1886. године око 40.000 чикашких радника ступило у штрајк тражећи боље услове рада. Занимљиво је једино то што је данас SAD,где је све почело,једна од ретких држава у којој се празник рада више не обележавана дана 1.05. |
|  | | Danubius Čuvar Vatre

Godina : 57 Location : Datum upisa : 19.01.2008
 | Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Maj 01, 2010 1:20 pm | |
| Sad ću na teren -pa će biti slike ... |
|  | | Kijara-brm MEDOLINA

Godina : 38 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
 | Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Maj 01, 2010 2:54 pm | |
| - Danubius ::
- Sad ću na teren -pa će biti slike ...
Sad ću u krevet na odmor,ali nećete videti slike.. 
Poslednji izmenio Kijara-brm dana Sub Maj 01, 2010 3:01 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|  | | determinanta Matematički kompleksna

Godina : 59 Datum upisa : 06.01.2008
 | Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Maj 01, 2010 2:59 pm | |
| Nisam nigde otišla, možda predveče lagana šetnja do grada, a sutra ću do Palića. Joooj, poludeću što mi digitalac nije tu, ali "stiže" u ponedeljak, pa ću da okidam do mile volje. |

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Maj 01, 2010 4:43 pm | |
| Nisam slikao....popizd....sam na balavca . Prvo -nije tamo gde je rekao . A ima milon ljudi -čitava dva sata sam obilazio , i sasvim slučajno sretnem devojčicu iz razreda . Pitam gde su....kaže , "preko, KUPAJU SE " Kreteni se kupaju u Dunavu ! Niko normalan se ne kupa -samo on i njegovo "drušvo" Da ne kažem , da se naravno ne javlja na mobilni . Zovem -ništa , dečko uključio "govornu poštu" da se ne muči . Posle 4-5 poziva , kaže "nemate kredit" ??' A juče uveče ga dopunio ? Naravno.....jer sam tamo ušao u roming , od Hrvatskog telekoma . Kamp im izgleda kao svinjac, na sred kampa leži bačena MOJA LEŽALJKA -pocepana , svuda pivske konzerve ...balavci , 7 mi razred . Bilo mi žao smesta da ga teram kući -ali će zapamtiti kada je bio . |

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Maj 01, 2010 8:52 pm | |
| |

Godina : 38 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
 | Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Maj 01, 2010 9:04 pm | |
- Nisam slikao....popizd....sam na balavca .
Prvo -nije tamo gde je rekao . A ima milon ljudi -čitava dva sata sam obilazio , i sasvim slučajno sretnem devojčicu iz razreda . Pitam gde su....kaže , "preko, KUPAJU SE " Kreteni se kupaju u Dunavu ! Niko normalan se ne kupa -samo on i njegovo "drušvo" Da ne kažem , da se naravno ne javlja na mobilni . Zovem -ništa , dečko uključio "govornu poštu" da se ne muči . Posle 4-5 poziva , kaže "nemate kredit" ??' A juče uveče ga dopunio ? Naravno.....jer sam tamo ušao u roming , od Hrvatskog telekoma . Kamp im izgleda kao svinjac, na sred kampa leži bačena MOJA LEŽALJKA -pocepana , svuda pivske konzerve ...balavci , 7 mi razred . Bilo mi žao smesta da ga teram kući -ali će zapamtiti kada je bio .
Tatice to su tek problemčići počeli..  .Suzbijaj to u korenu.Sad su to te godine kad počinju da isprobavaju teren. Svaka feštica /događaj za njih novo iskustvo.. Sveti je moj posao od kad sam private..  ... |

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Maj 01, 2010 9:09 pm | |
| BUNTOVNIČKI DAN RADA Prosvjednici Vladi: Znate li kamo nas vodite?'Ili bolje, ili dolje', poručili su hrvatski sindikati nizom prosvjeda po cijeloj Hrvatskoj koji su, u povodu Praznika rada, počeli u 10 sati. Prosvjedi se održavaju u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Puli, a iza njih stoje Savez samostalnih sindikata Hrvatske, Nezavisni hrvatski sindikati, Hrvatska udruga sindikata i Udruga radničkih sindikata Hrvatske.
NEKOME JE BILO OVAKO.. |
|  | | bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★

Godina : 36 Datum upisa : 17.02.2010
 | Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Maj 01, 2010 9:20 pm | |
- Nisam slikao....popizd....sam na balavca .
Prvo -nije tamo gde je rekao . A ima milon ljudi -čitava dva sata sam obilazio , i sasvim slučajno sretnem devojčicu iz razreda . Pitam gde su....kaže , "preko, KUPAJU SE " Kreteni se kupaju u Dunavu ! Niko normalan se ne kupa -samo on i njegovo "drušvo" Da ne kažem , da se naravno ne javlja na mobilni . Zovem -ništa , dečko uključio "govornu poštu" da se ne muči . Posle 4-5 poziva , kaže "nemate kredit" ??' A juče uveče ga dopunio ? Naravno.....jer sam tamo ušao u roming , od Hrvatskog telekoma . Kamp im izgleda kao svinjac, na sred kampa leži bačena MOJA LEŽALJKA -pocepana , svuda pivske konzerve ...balavci , 7 mi razred . Bilo mi žao smesta da ga teram kući -ali će zapamtiti kada je bio . Djeci nije nikada vjerovati.Ocigledno da ni jedan od njih nije ocekivao "kontrolu". Mogu misliti kako si bio bijesan,a mogu da zamislim tvog sina kada te je vidjeo tamo...Prisjeo mu je kamp Dobro je sto si otisao na "lice mjesta" da znas sta ciniti u buduce. Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
|

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Maj 01, 2010 9:40 pm | |
| - bosankaa ::
Djeci nije nikada vjerovati.Ocigledno da ni jedan od njih nije ocekivao "kontrolu". Mogu misliti kako si bio bijesan,a mogu da zamislim tvog sina kada te je vidjeo tamo...Prisjeo mu je kamp Dobro je sto si otisao na "lice mjesta" da znas sta ciniti u buduce.
Inače baš nisam oduševljen "prvim majem u prirodi" -jer znam šta smo mi radili . Pod obavezno je bila teška pijanka . Ali smo se držali zajedno , i zaista nam nisu padale na pamet baš tako sulude stvari -kao kupati se . Sad klinci gledaju samo sebe . Čujem sad od kolega ,sasvim slučajno ,da su imali par intervencija noćas , da je bilo onesveštenih od pića na plaži . I to prijavi "slučajni prolaznik" ?? Pa valjda kada sa nekim odeš -pogleda se u neko doba da li su svi na broju ? Doduše , bila su i jedna policijska kola koja su malo "patrolirala" tamo .Nadam se pogledaju malo stanje i noću . Prošle godine je bilo i pokušaja silovanja . No macan je naleteo na devojčicu koja ima crni pojas u karateu . Urnisala ga je -završio je kod nas , kod oralnog hirurga . No , ima suviše alkohola , i suviše , ipak premale dece , ne dopada mi se to . Skoro da sam uzeo šator da prenoćim u blizini -no opet ...valjda će proći u redu , vraćaju se sutra . Prvi maj....ovaj ću zapamtiti .  |
|  | | mladenk

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Ned Maj 02, 2010 1:46 pm | |
| Извештај са лица места  **** прва екипа је управо завршила посао па села да се мало одмори и окрепи,друга спрема мало салате да се нађе,а трећа екипа је ту негде у шуми ...  
Poslednji izmenio mladenk dana Ned Maj 02, 2010 2:02 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|  | | svilanaasvaltu

Datum upisa : 09.01.2008
 | Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Ned Maj 02, 2010 1:58 pm | |
| Prvi maj [ako ste primetili]sve vise prerasta u otpor i sindikalne strajkove.Razlozi opravdani.Ako je rad,neka vazi za sve,ljudsko pravo na zivot najvise! |

| |  | | Kijara-brm MEDOLINA

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Ned Maj 02, 2010 9:44 pm | |
| - svilanaasvaltu ::
- Prvi maj [ako ste primetili]sve vise prerasta u otpor i sindikalne strajkove.Razlozi opravdani.Ako je rad,neka vazi za sve,ljudsko pravo na zivot najvise!
Upravo tako je bilo kod nas...  |
|  | | mladenk

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Ned Maj 02, 2010 11:08 pm | |
| [/quote] Savladaste li ovo krme na kocu *, radenici * ?  [/quote] Радило се богами, ударнички, ево и доказа...  |

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Pon Maj 03, 2010 1:16 am | |
| |
|  | | sonia حبيبي

Godina : 44 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
 | Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sre Apr 20, 2011 9:39 pm | |
| За првомајске празнике неће се радити три дана - 1. 2. и 3. маја. Сходно закону, ако један од дана када се празнује државни празник Србије падне у недељу, не ради се првог наредног радног дана. С обзиром на то да 1. и 2. мај ове године падају у недељу и понедељак, нерадни дан је и уторак, 3. мај.Tanjug Ovo samo u Srbiji moz' da bude.... Em sto ceo svet na taj dan strajkuje, trazi bolja prava za radnike, dok Srbi rostiljaju, em im malo jedan, nego tri dana, eej!  |
|  | | slatkicass Frumos si de foc

Godina : 56 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
 | Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Čet Apr 21, 2011 8:07 pm | |
| - sonia ::
- За првомајске празнике неће се радити три дана - 1. 2. и 3. маја. Сходно закону,
ако један од дана када се празнује државни празник Србије падне у недељу, не ради се првог наредног радног дана. С обзиром на то да 1. и 2. мај ове године падају у недељу и понедељак, нерадни дан је и уторак, 3. мај.Tanjug Ovo samo u Srbiji moz' da bude.... Em sto ceo svet na taj dan strajkuje, trazi bolja prava za radnike, dok Srbi rostiljaju, em im malo jedan, nego tri dana, eej! 
More ćuti tamo, nemo da tropaš mnogo!! |

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Čet Apr 21, 2011 8:16 pm | |
| - sonia ::
Ovo samo u Srbiji moz' da bude.... Em sto ceo svet na taj dan strajkuje, trazi bolja prava za radnike, dok Srbi rostiljaju, em im malo jedan, nego tri dana, eej! 
Šta tri dana ? Pametni "uložili "tri dana od "starog godišnjeg " , pa sastavili na 12 dana . Šta ti je naša pamet , svet može da uči od nas . |
|  | | sonia حبيبي

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Čet Apr 21, 2011 10:33 pm | |
| |
|  | | svilanaasvaltu

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Čet Apr 21, 2011 11:39 pm | |
| Najvise ga slave neradnici.To je opste poznato al ajd`
|
|  | | sonia حبيبي

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Pet Apr 29, 2011 11:15 pm | |
| |
|  | | cojle Zaštitnik seljačkih prava

Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
 | Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Pet Apr 29, 2011 11:23 pm | |
| - svilanaasvaltu ::
- Najvise ga slave neradnici.To je opste poznato al ajd`
Da l' je Roza gotovila, heklala i plela il' je samo vodila politiku?
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
|
|  | | svilanaasvaltu

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Apr 30, 2011 12:34 am | |
| - cojle ::
- svilanaasvaltu ::
- Najvise ga slave neradnici.To je opste poznato al ajd`
Da l' je Roza gotovila, heklala i plela il' je samo vodila politiku?
ps;Gledam dal si tu da ti odgovorim. Ako sam ja roza a mislim da nisam, bar ne ona na koju mislis,budi ubedjen da umem sve to nabrojano i jos 5 operacija vise,pa ti sad vidi BRE! |
|  | | svilanaasvaltu

| Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada Sub Apr 30, 2011 1:01 am | |
| Svi koji rade mnogo,treba da ga proslave sto vise i bolje relaksirajuce.Ja im u to ime zelim od srca da im uspe. Sto se tice mene, ja se vec trudim da ga provedem kao dobar pocetak u drustvu drage osobe. |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Prvi maj-medjunarodni praznik rada  | |
| |
|  | | | Prvi maj-medjunarodni praznik rada | |
|
Similar topics |  |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 16 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 16 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » Mauricije Šaban Juče u 9:20 pm od Kijara-brm» JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Juče u 9:08 pm od Kijara-brm» ČIJI JE TESLA ?  Juče u 8:40 pm od montoya» Grlom u - JAGODE :)))  Juče u 8:38 pm od Kijara-brm» Smešno-sve i svašta Juče u 8:17 pm od Kijara-brm» MIŠEVI; ŽOHARI ; MRAVI ; MUVE; KOMARCI, PAUKOVI ? Juče u 8:14 pm od Kijara-brm» Ko bolje nosi........"ovo "????  Juče u 7:58 pm od justicija» Njegovo veličanstvo ~ ROŠTILJ (Grill)  Juče u 7:49 pm od podbarac» ULIČNI PROTESTI -moda, imitacija,potreba , očaj ?  Juče u 7:34 pm od Danubius» kućni KLIMA UREDJAJI -za i protiv? Juče u 1:13 pm od Kijara-brm» Hoce li država Srbija biti JEDNOPARTIJSKA ?(tema je od Jan 17, 2011) Juče u 8:18 am od Eugen Grafvajer» DNEVNI HOROSKOP ✰ Juče u 7:22 am od rouzvel» KUDA IDE SRBIJA ? Juče u 6:42 am od Danubius» Privremeni rad u INOSTRANSTVU ?  Juče u 12:05 am od Kijara-brm» PLASTIČNE vs PAPIRNE KESE -vratimo se platnenim torbama ?  Sre Apr 25, 2018 11:52 pm od Okano» ZANIMLJIVE KOLUMNE -izdvajamo za vas ... Sre Apr 25, 2018 7:59 pm od Kijara-brm» Bloger Krule - Obrana i zaštita od gluposti Sre Apr 25, 2018 7:55 pm od Kijara-brm» FK (SD) ✰ CRVENA ZVEZDA ✰ Sre Apr 25, 2018 7:53 pm od Kijara-brm» PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ????  Sre Apr 25, 2018 3:19 pm od ZoxZoja» inbox poruke Sre Apr 25, 2018 3:11 pm od ZoxZoja» RTS serije -sa "istorijskom" (nacionalnom )tematikom  Sre Apr 25, 2018 2:12 pm od Eugen Grafvajer» FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka  Sre Apr 25, 2018 10:03 am od Eugen Grafvajer» PREDNOSTI STAROSTI :)))  Sre Apr 25, 2018 9:45 am od Eugen Grafvajer» ŠTA JE SVE VOJVODINA Uto Apr 24, 2018 10:55 pm od Danubius» Kako se zoves sada? Uto Apr 24, 2018 9:57 pm od Kijara-brm» MAFINI-slani,slatki :) Uto Apr 24, 2018 9:27 pm od Kijara-brm» Šta trenutno slušate  Uto Apr 24, 2018 8:16 pm od montoya» Jednom za svagda...BUREK nije pita Uto Apr 24, 2018 8:11 pm od montoya» Retro moda Uto Apr 24, 2018 1:56 pm od Kijara-brm» Smešni Tekstovi Uto Apr 24, 2018 12:25 pm od Astra |
Statistike | Imamo 11242 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je anastasio
Naši korisnici su poslali ukupno 485047 članaka u 7040 teme
|
|