| | | HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
Danubius ČUVAR VATRE

Godina: 52 Location: Datum upisa: 19.01.2008
 | Naslov: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Pon Mar 30, 2009 10:47 pm | |
| Na ovom mestu ćemo objavljivati razne apele za pomoć , humanitarne akcije, potrage za nestalima i slične stvari , gde možda možemo lično na neki način pomoći, ili biti deo šire akcije Nikada se ne zna ! .
Poslednji put izmenio Danubius dana Sre Sep 14, 2011 9:28 am, izmenio ukupno 2 puta |
|  | | Danubius ČUVAR VATRE

| |  | | Danubius ČUVAR VATRE

| Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Pet Apr 10, 2009 9:39 am | |
| Pozivamo sve one koji su raspoloženi da prisustvuju humanitarnoj svirci 11tog Aprila Sav prihod od prilozenog novca u kutiji za prikupljivanje finansinske pomoci,ide za pomoć Miletu Mrđenoviću, desetogodišnjem dečaku iz Prigrevice kome preti mogućnost da oslepi, jer ima veliku dioptriju (-10 na jednom, a -13 na drugom oku). Novac mu je potreban za operacije, a kako je njegova mama samohrana majka i nije zaposlena, nije u mogućnosti da taj novac prikupi sama ps . ovo sam dobio na Facebook , od momka koji svira u lokalnom bendu "Change" Po stoti put se potvrdilo da su u u stvari najhumaniji -rokeri .Oni su uvek tu .Setite se samo Band-aida i sličnih stvari .Kad bi neki od narodnjaka napravio nešto džabe, ili da to ne služi ipak za ličnu promociju ili reklamu ? I još jedna stvar, za koju nisam znao. Moj grad ima i ovo .E, to me je zaista iznenadilo. Bravo, mladi!  |

| Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Ned Apr 12, 2009 6:08 pm | |
| Izveštaj sa humanitarne priredbe za pomoć Miletu Mrđenoviću9. April 2009.Humanitarne priredbe održane 7. i 8. aprila, organizovane od strane Humanitarnog udruženja mladih Apatinaca i UG MojApatin bile su i više nego uspešne. U prepunoj sali Doma kulture svojim programom su se predstavili razni sportski klubovi, kulturno-umetničko društvo kao i brojne sekcije više apatinskih škola. Sav prihod od prodatih ulaznica (23 000 dinara), kao i dobrovoljni prilog sakupljen na akustičnim večerima održanim u “Teatru” nakon svake od priredbi (10 150 dinara) ide za pomoć za operacije očiju koje su neophodne Miletu Mrđenoviću iz Prigrevice. Pored ovoga, sa istim ciljem je na grčkoj žurci u “Vogue-u” prikupljeno 4 600, a u apatinskim srednjim školama 7 900 dinara. Zahvaljujemo se na podršci: TV Apatin, Radio Dunav, Pozorištance "Masinac", Aleksandra Inđić, Snežana Knežević, Nemanja Guzijan, GKUD "Dunav", Srednjoskolska omladina romske populacije, Literarna sekcija gimnazije "Nikola Tesla", KK "Partizan", FK "Kleopatra", PK "Fiesta" i Kulturni centar Apatin. U subotu 11. aprila u “Teatru” će biti održana rok svirka grupe „Prvenstvo prolaza“,gde će se moći dati dobrovoljni prilog, sa početkom u 22 h čime će ova akcija biti završena. |
|  | | svilanaasvaltu DOAJEN FORUMA

Datum upisa: 09.01.2008
 | Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Pon Apr 20, 2009 11:31 am | |
| I najmanji cin znaci mnogo.Na zalost,laznih samaricana svuda u krug.Snobova koje smo mi izgradili [poput J.K.koja u emisiji "ponosno"tvrdi kako je glamurozna u svemu ...toliko,da njena beba nosi cizmice od 5000eura.Mi tapshemo,divimo se.... Nemam nishta protiv bogatstvu[pandam je uvek postojao i postojace.Mislim na siromashtvo] Razmishljam kako bi bilo lepo bash od njih da potekne neka akcija darodavalaca u korist dece bar. |

| Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Pon Sep 07, 2009 2:21 pm | |
| Naša članica raspoložena me je zamolila da postavim ovaj apel , što i činim , i naravno staviću i baner na naš sajt . To je najmanje što možemo. Postovani Webmasteri i ostali ljudi dobre volje,mi smo porodica > Kocic iz Niša odlucili smo se da otvorimo porodicni web sajt > izuzetno tesko zivimo ja Ivan i moj brat Bojan nepokretni smo > i koristimo invalidska kolica od skora se i tata razboleo i postao treci > clan nase porodice koji je nepokretan mozete konkretno nam pomoci > postavljajuci > linkove i banere na vasim web stranama mozda ce neko cuti i konkretno > pomoći. > www.brotherskocic-needhelp.com > UNAPRED ZAHVALNA > Porodica Kocić > Ivan > tel:064-118-36-25 Slika sa njihovog sajta.. Intervju b92 sa youtube http://www.youtube.com/watch?v... |

| Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Pon Sep 07, 2009 2:32 pm | |
| Postavljen je najveći baner "pomozimo braći Kocić" na našem portalu , dole na traci "naši prijateljski sajtovi " pod br 1 |
|  | | raspolozena FORUM AMICUS

Godina: 43 Location: Svuda po malo Datum upisa: 16.08.2009
 | Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Pon Sep 07, 2009 4:12 pm | |
| |

| Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Pon Sep 07, 2009 7:01 pm | |
| | raspolozena :: | Ovo je link koji trebate da pogedate i cujete.Hvala svima.
|
Ono što treba uraditi je primeniti sistem koji se radi u inostranstvu -da svaki ulazak na njihov sajt , njima donese odredjenu sumu novca , otprilike u inostranstvu je to oko 30-50 eu centi , što plaćaju firme koje postave svoj reklamni baner tamo. Izgleda malo , ali iznenadili bi se šta znači široka akcija webmastera i deset sekundi dobre volje svakoga pojedinca . Samo se bojim da ovde nema ko........a ima velikih foruma sa po 50-100 000 članova , itekako bi to funkcionisalo . |

| Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Uto Sep 08, 2009 2:24 pm | |
| Od: Ivan Kocić Datum : 7.septembar 2009. 16:46 Za : danubius.apatin @neobee.net Tema : Re:Dragi prijatelji hvala vam puno .........boricemo se......braća Kocić
--- On Mon, 9/7/09, danubius.apatin@neobee.net wrote:-------------------------------------------
From: danubius.apatin@neobee.net Subject: dragi prijatelji To: icower@yahoo.com Date: Monday, September 7, 2009, 2:38 PM
From: danubius.apatin@neobee.net Subject: dragi prijatelji Sent: 09/07/2009 at 04:38 AM from 81.18.56.70
|

| Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Uto Nov 02, 2010 9:21 pm | |
| POMOZIMO MAJI I NEMANJI DA SPASE TATU !  (klikni na baner ) |
|  | | Gost Gost

| Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Čet Okt 13, 2011 7:41 pm | |
| Pokrovitelj sam svih humanitarnih akcija za decu u Zvechanskoj ali uvek se rado odazivam i pruzam pomoc gde god mogu..moje malo je zaista nekima puno...tako da i ako ne vidim ovde apel,svi kojima je potrebna neka pomoc mogu da mi se obrate na moj mai Zaaana64@gmail.com..uvek i svima cu pomoci ako mogu..pozdrav od srca |
|  | | Astra ZVEZDA FORUMA

Godina: 53 Location: ko zna gdje Datum upisa: 20.06.2008
 | Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Ned Dec 04, 2011 11:44 pm | |
| HITNO jeeeeee, pa DELITEEE, svako ima bar jednog prijatelja iz BG MOLIM VAS OBJAVITE OVO NA VASIM PROFILIMA. HITNO POTREBNI DAVAOCI SA AB KRVNOM GRUPOM ZA DEVOJČICU, PETRIČEVIĆ TARU, KOJA SE NALAZI U TIRŠOVOJ, HEMATOLOGIJA,U BEOGRADU. MOLE SE SVI, LJUDI DOBRE VOLJE, DA SE JAVE ŠTO PRE U INSTITUT ZA TRANSFUZIJU KRVI, SVETOG SAVE 39 U BGD(PRVI SPRAT). Navesti da se testiraju za davanje TROMBOCITA za PETRIČEVIĆ TARU |
|  | | jutarnja izmaglica JERONIMO

Godina: 57 Location: Beograd,moj rodni grad Humor: smehoholicarka Datum upisa: 11.08.2010
 | Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Sre Feb 01, 2012 9:34 pm | |
| СРБИЈА Кућа одликаша и чемера Након што их је мајка напустила пре десетак година, Михајло, Наташа и Никола Кашаји из Врбаса средином прошлог месеца остали и без оца, али не и без наде да ће се извући из вишегодишње немаштине  Учењем потискују сиротињску муку: Михајло, Никола и Наташа (фото П.Копривица) Детињство троје малих Кашаија – Михајла (14), Наташе (12) и Николе (10) протиче у тешкој немаштини, да би их пре двадесетак дана задесила још једна недаћа... Средином јануара преминуо је њихов отац Петар, сиромашак и невољник, који је, иако незапослен и болестан, бринуо о дечици радећи повремено као надничар. Мајка Славица напустила их је још пре десетак година, отишла нетрагом, најмлађе дете оставила у колевци, а двоје старијих више се, кажу, и не сећају њеног лика. У њиховом трошном и мемљивом кућерку на ободу Врбаса, у улици Целулоза број три, недостаје свега – осим петица у школским сведочанствима и ђачким књижицама.. Михајло, Наташа и Никола, ученици овдашње Основне школе „Светозар Милетић“, и не знају за друге оцене. Све троје су чисти одликаше, од првог разреда. Уз то стекли су и прегршт диплома и признања за запажено учешће на многим такмичењима у знању. Мада више гладни него сити, не траже много, надасве су скромни. - Највише бисмо волели да имамо воду у кући, фали нам купатило, па се купамо код тетке, у комшилуку. И пре татине смрти живели смо веома тешко. Ја сам повремено током летњег распуста ишао да радим у оближњем воћњаку, добијали смо социјалну помоћ и дечији додатак, као и бонове за храну у народној кухињи, али све то није било довољно ни да се подмире најосновнији трошкови живота. Сада смо на великој муци и да нам није тетке Весне, не бисмо знали ни куд ћемо ни шта ћемо – прича тихо и сабрано најстарији Михајло, којег је судбина, ето, присилила да размишља кудикамо зрелије и рационалније од већине својих вршњака четрнаестогодишњака. Кад заврши основну школу, желео би, вели, да се упише у средњу машинску, а после и да студира. А Наташа, која тек стасава у лепу девојку, силом прилика већ преузима улогу домаћице. Још, каже, није кувању вична, али уме да поспреми кућу, да браћу за школу опреми. Не пропушта прилику да истакне како им редовно помажу наставници и школски другари. С приметном горчином објашњава још како мајци никако не може да опросто што их је напустила. - Када се појавила неколико дана пре него што је тата умро, није нам ни мало било драго што је видимо. Михајло и ја смо одмах изашли из куће. Не знамо ни где живи, ни шта ради, нити нас интерсује. Када нам је била најпотребнија окренула је леђа и нама и тати – мирним гласом, с приметном сетом у очима, казује Наташа, па додаје како само захваљујући учењу она и браћа јој успевају да колико-толико потисну осећање туге због сиромаштва. Троје Кашаија, ипак, неће остати без заштите. У Центру за социјални рад у Врбасу већ су предузели мере да им се обезбеди породични смештај, највероватније код тетке Весне, очеве сестре. То подразумева и дугорочну материјалну сигурност за школовање, гардеробу, исхрану. Директорка школе „Светозар Милетић“, Ружица Марковић понудила им је да, поред ужине, свакодневно могу да добијају и ручак у школској кухињи, заједно с децом која користе продужени боравак. И запослени у врбаском ЈП „Дирекција за изградњу“ најавили су да ће помоћи Михајлу, Наташи и Николи, а након репортаже о њиховој судбину, емитоване пре неки дан на локалној Телевизији, јавило се много племенитих људи распитујући са како би могли да се нађу при руци овој деци, да им помогну, да их охрабре у невољи. П.Копривица објављено: 31.01.2012. |
|  | | Lily FIRST BRIDE

Godina: 18 Location: .. majka Serbia.. Datum upisa: 12.09.2008
 | Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Sre Feb 01, 2012 9:42 pm | |
| Treba ih prijaviti u emisiju kod Tamare Prva tv u "Radnu akciju", da im koliko toliko srede kucu barem za pocetak nesto da imaju!  |

Godina: 57 Location: Beograd,moj rodni grad Humor: smehoholicarka Datum upisa: 11.08.2010
 | Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Sre Feb 01, 2012 10:09 pm | |
| |
|  | | Lily FIRST BRIDE

| Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Sre Feb 01, 2012 10:12 pm | |
| Sjajno, ako treba da se jos nekolicina nas oglasi na njihov mejl da deca budu sto pre izabrana, sta mislis??? |

| |  | | Lily FIRST BRIDE

| Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Čet Feb 02, 2012 9:30 am | |
| Poslala sam jutros!  Postovani, njima je zaista neophodna pomoc.. Pomozite im da krenu kroz zivot dalje. http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/Kuca-odlikasa-i-cemera.sr.htmlDeca su u pitanju i sami su.. Vasa emisija je veoma humana i gledana, ucinite jos jedno dobro delo. Olaksajte im zivot, tako sto cete im omoguciti da imaju normalane uslove i siguran krov nad glavom. Ne poznajem ih, ali njihova prica je veoma potresna. Veliki pozdrav i hvala, |

| Naslov: Re: HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo Pet Feb 03, 2012 10:44 am | |
| Pored one poruke koju sam poslala u svoje ime-Ja sam to juce poslala i mojim clanovima na mail a mislim i da bi Danubius forum mogao isto-mislim na administraciju foruma Forum ROMANTIKA vas poziva da odvojite par minuta svog vremena i uputite mail na adresu radna.akcija@prva.rs U poruci je dovoljno napisati dve reči - Pomozite im... i ostaviti link ka tekstu : http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/Kuca-odlikasa-i-cemera.sr.html Potrebno je da što više ljudi uputi mail da bi bili odabrani za pomoć u akciji "Radna akcija" NASE MALO NEKOME ZNACI MNOGO! Hvala. S poštovanjem, Forum ROMANTIKA |
|  | | | | HUMANITARNI Danubius-objavimo, možda pomognemo | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 65 korisnika na forumu: 3 Registrovanih, 1 Skrivenih i 61 Gosta :: 2 Provajderi Dolinac, LepoJebiTiFin, Najda M.Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
| Statistike | Imamo 9315 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Maja Grgurovic
Naši korisnici su poslali ukupno 378763 članaka u 7412 teme
|
|