| | |
| Autor | Poruka |
|---|
slatkicass FRUMOS SI DE FOC

Godina: 51 Location: (zlutala negde.....u mashti) Humor: Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa: 10.10.2007
 | Naslov: Da, samo za "NJEGA".... Sre Mar 05, 2008 11:45 pm | |
| First topic message reminder :Želja
Želim da sam s tobom stopljena u ćutnji, rasplamsalom dahu il' podnevnoj šetnji... Probuđena želja talasa u slutnji koja se kroz nemir iscrta u pretnji.
Šta ako je sve to samo igra čula, samo treptaj rose, kratki ples leptira...? Ako s prvim daškom vetrometnih frula sve ovo u nama počne da se spira...
Zagledam u sebe, tražim tvoje oči, i plaši me pogled s tim osmehom smelim. Obojena slutnjom strahujem da kročim i ne mogu ništa osim da te želim...
( Dragana Konstantinovic ) ''...Lepo je znati da postojiš u mom životu...nije bitno otkad,koliko, a ni zašto.Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu...........".
Poslednji put izmenio slatkicass dana Sre Mar 05, 2008 11:59 pm, izmenio ukupno 2 puta |
|  | |
| Autor | Poruka |
|---|
Zana PRODAVAČICA MAGLE

Godina: 48 Datum upisa: 30.05.2012
 | Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Sre Jul 25, 2012 12:27 pm | |
| Ne pitaj
Ne pitaj me nista vise ...
Ne trazi me u osmehu drugih
Ne zali za onim sto nikad voleo nisi
Ne pozeli nikome sto meni si dao ..
Ja cu uzdahom prikriti boli
sacuvati ono najlepse,
suzama zivot moj ispisati..
osmehom najlepse jutro pozeleti..
Tiho cu negde koracati za tobom
kao senka u izmaglici ..
plovicu okeanima bez kraja
za tvoju srecu moliti..
A ne znas koliko se plasim vode
plasim se...svega
I nikada saznati neces....
jedna kapljica je samo nada
sve ostalo su suze .. |
|  | | Kijara-brm FEMINA SITE ADMINA SUPERIOR

Godina: 33 Location: F - AN - T - AS - T I C Humor: YES-You now :) Datum upisa: 21.12.2008
 | |  | | Astra ZVEZDA FORUMA

Godina: 53 Location: ko zna gdje Datum upisa: 20.06.2008
 | Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Ned Avg 05, 2012 1:18 pm | |
| |
|  | | Astra ZVEZDA FORUMA

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Ned Avg 05, 2012 1:20 pm | |
| |
|  | | AstrinaKomsinica KONA from AMERICA

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Ned Avg 05, 2012 4:09 pm | |
|
Sta je ovo jutros?!?!?! Kono da nisi i ti bolesna?! |

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Ned Avg 05, 2012 5:12 pm | |
| Ma crvena boja...a znam da ON voli....hahhaha,nesto me bole noge,da nije od toga |

Godina: 33 Location: F - AN - T - AS - T I C Humor: YES-You now :) Datum upisa: 21.12.2008
 | |  | | Astra ZVEZDA FORUMA

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Ned Avg 05, 2012 7:42 pm | |
| Es ist leicht jemanden zu lieben den man zum ersten mal gesehen hat, aber es ist schwer jemanden zu vergessen den man einmal geliebt hat!!! |
|  | | slatkicass FRUMOS SI DE FOC

Godina: 51 Location: (zlutala negde.....u mashti) Humor: Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa: 10.10.2007
 | Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Čet Avg 23, 2012 9:38 pm | |
| Krećem danas stazom novom sasvim nepoznatom i tajnom a izazove ne volim,nepoznato me plaši...ali poći moram. Ako čujem ti glas - okrenuti se neću,znam da si nestvaran - gotovo je. Ako naslutim pogled tvoj sneni negde u daljini,promenuću pravac,ti nisi moj muškarac - iluzija si... Od želje tolike postao si stvaran tu u odajama duše moje...ovo život nije,nije ni san... trebam li se buditi ili čvrsto zaspati,dugo već puštam vetrovima da me nose...u zagrljaj tvoj nisam stigla,tebe nema - iluzija si.Kada bih samo mogla znati naslućuješ li bar koliko sam tvoja - bajkovita ljubavi moja... Ma šta ja to radim? Opet se zavaravam ti ne postojiš,tebe nema...sama sam u maštanjima svojim...[You must be registered and logged in to see this image.] ''...Lepo je znati da postojiš u mom životu...nije bitno otkad,koliko, a ni zašto.Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu...........". |

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Sre Avg 29, 2012 8:06 pm | |
| PROGOVORI
Samoću ko' crkveni miš grickam oštrim zubima, progovori nesrećo - tišina me ubija. Po hladnim zidovima razmazani likovi svih koji su me voleli, od očaja moga i oni se razboleli, progovori, vidiš li koliku bedu mi slutiš i zidovi kameni već su progovorili a ti nesrećo i dalje ćutiš. Progovori dužan si mi s' razlogom da stradam progovori i reci mi da ti se ne nadam.[You must be registered and logged in to see this image.] ''...Lepo je znati da postojiš u mom životu...nije bitno otkad,koliko, a ni zašto.Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu...........". |
|  | | Zana PRODAVAČICA MAGLE

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Sub Sep 01, 2012 12:30 pm | |
| U poznu jesen
Čuj, kako jauče vetar kroz puste poljane nase, I guste slojeve magle u vlazni valja do… Sa krikom uzleće gavran i kruži nad mojom glavom, Mutno je nebo svo. Frkće okiso konjic i žurno u selo grabi, I već pred sobom vidim ubog i stari dom: Na pragu starica stoji i mokru živinu vabi, I s repom kosmatim svojim ogroman zeljov s njom- A vetar sumorno zviždi kroz crna i pusta polja, I guste slojeve magle u vlažni valja do… Sa krikom uzleće gavran i kruži nad mojom glavom, Mutno je nebo svo. |

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Ned Sep 02, 2012 1:10 am | |
| Ne daj me pokaži da mi je mjesto kraj tebe kupi me ako odem,sve će se sasuti u prah... Bori se za mene strašću ratnika da vidim žar u tvojim očima neka mi zapali vatru u duši. ne daj da se sve sruši. [You must be registered and logged in to see this link.] class="postlink" target="_blank" rel="nofollow"> [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this link.]-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité[You must be registered and logged in to see this image.] |

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Ned Sep 02, 2012 7:25 am | |
| Budi mi svetionik osvetli mi more beznadja, budi mi kompas i vodi me sebi. Budi zivi pesak,da potonem u tvoju dusu kada te pronadjem, A ja bit cu tvoja meka postelja. |

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Ned Sep 02, 2012 7:26 pm | |
| TAJANSTVENA ŽENA
Žena jedna uspravno hoda tajnu duboku u oku čuva oko nje je bura, strašni vetar duva ona hodi mirno, tajnu svoju čuva. Iz pogleda mirnog nebo slobodno se proteže lepota njena oblake doseže sama tako dok ulicom hodi u bajku svoju radoznale poglede vodi uzdišu za njom i mladi i stari živote svoje oni bi dali da taći bar mogu to snoviđenje tu božanstvenu lepotu magične žene. Pod noge njene padaju duše iskrene i kvarne - čiste i bludne ponude lepe, ne jasne i čudne a ona nit plače nit se smeje tajna joj samo dušu greje nikome neće da je oda, zna da zaludna su traganja njena al' posustati neće lakše joj je dok hoda. Nogu laganih svet prepešačiće i ako zna da samo pustinje naći će lepa i zanosna tako dok šeta i noć i dan ona zna da svaki je put pogrešan, ne gubi nadu, gordost i ponos a dobro zna da ne postoji put za povratak u prošlost... Saki[You must be registered and logged in to see this image.] ''...Lepo je znati da postojiš u mom životu...nije bitno otkad,koliko, a ni zašto.Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu...........". |

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Sre Sep 05, 2012 4:57 pm | |
| UTJEHA OČIJU
Draga, ovaj grad što žut i sivkast tutnji Pije svakog dana krv iz moga tijela, I ja sahnem, sahnem, u zloj nekoj slutnji Da se bliži starost krezuba i bijela.
Draga, ovdje mene često žudnja svlada Za veselim mirom livada i voda, Za šumama punim sjenaka i hlada I za tromim letom oblaka i roda.
Onda tražim tvojih očiju dubljine što ko plav i zelen bezdan mirno sjaju: U njima su nebo, rijeke i nizine, Vrtovi i kuće, ko u junskom kraju.
U njima je hlad i svježina vrbika; Pod granama sjenke počivaju, duge; Kroz granje se vere satir, moga lika, Malko sulud i pun zagonetne tuge.
Povrh žita što se suncem zapaljena žute i crljene, lete ptice neke; Lete, ko odrazi drugog svijeta snena, Na obale neke svijetle i daleke.
Draga, sve to jedna vizija mi biva, Iz očiju svet i čudan predjel sijeva. Onda tonu stvari, jedan svijet se skriva. Mirno u dnu junsko veče dogorijeva... |

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Sub Sep 08, 2012 1:17 am | |
| Od koje se tuge covek razboli kad ima sve, a nema trenutak? Kad ima zamak, a nema svoj kutak? Kad se zavrse svi ratovi, a on i dalje nema svoj mir? Kad ostane bez daha dok salje poruke u svemir? Od koje tuge? Shapor Odiva |

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Sub Sep 08, 2012 1:32 am | |
| Prošetaš mojim mislima u jednom danu i previše puta. Neee, ne zamjeram ti. Kad god poželiš, slobodno svrati..... jer moja te je duša poznala.. Ivo Andrić [You must be registered and logged in to see this link.]-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité[You must be registered and logged in to see this image.] |

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Ned Sep 09, 2012 2:03 am | |
| ♥♥ Voli polako i dugo. Voli i kad jesenje kiše zavladuju parkovima usnulih klupa drvoreda, napuštenih grana opalog, ožutelog lišća, šuštavog pod našim stopama. Voli me u zimski suton, zaleđenih okana, injem prikovanih dodira, dok šriputav sneg ,belinom ulica trag naš utabanih staza ljubav pokreće u sobi skrivenih želja. Voli u proleće cvetovima mirisnih lati, zarudelih pupoljaka, livadom rosnih travki. Veselim osmehom budimo prirodu, ko što tela naša probuđena, jedno drugo miju međ olistalim žbunjem, mirisnim notama, otvorenog vazduha. Voli sred leta rumenog, Sunčevom bujicom toplog talasa. Voćnim sokovima napoj, kupaj ljubav u rečnim vodama. Izazvana na travnjaku voljenja, rečima ispisana potreba. Voli , i ne prestaj....♥♥ |

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Ned Sep 09, 2012 4:26 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] class="postlink" target="_blank" rel="nofollow"> [You must be registered and logged in to see this image.]Znaš li šta je daljina ? CUTI, A NE VIDETI TE. Znaš li šta je čežnja ? ŽELETI, A NE DODIRAVATI TE. Znaš li šta je ljubav ? VOLETI, A NE IMATI TE KRAJ SEBE… [You must be registered and logged in to see this link.]-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité[You must be registered and logged in to see this image.] |
|  | | meseceva rosa Rosée de lune

| Naslov: Re: Da, samo za "NJEGA".... Pet Sep 14, 2012 11:08 pm | |
| Ja sam žena i ne čeznem samo za vrelim ljubavničkim bdenjem posle kojeg duša pada; htela bih u zagrljaju da doživim svetle snove i pijanstvo onog mutnog sklada što ljubav se zove.
(Desanka Maksimović |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 29 korisnika na forumu: 2 Registrovanih, 0 Skrivenih i 27 Gosta :: 1 Provajder Astra, Kijara-brmNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
| Statistike | Imamo 9336 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je sundjerbob
Naši korisnici su poslali ukupno 378919 članaka u 7402 teme
|
|